Arne Hulstein

 ‘Technologie, communicatie en marketing zijn altijd een middelen, nooit een doel. Het laten groeien van de organisatie en het verbeteren van de klantrelatie, dat is het doel.’

Arne is een gedreven duizendpoot. Al sinds 1994 zoekt hij naar manieren om internettechnologie in te zetten op manieren die betrokkenheid verhoogt en mensen aan elkaar verbindt. In 2009 richtte hij Relationists op met een visie op een het snijvlak tussen mensen, marketing en technologie. Het tijdperk van de zendende organisatie was eigenlijk al voorbij, maar veel organisaties waren zich er nog niet bewust van. De afgelopen jaren heeft zijn focus gelegen op twee belangrijke deelgebieden.

Het doorlopende gesprek met de klant
Vul voor ‘de klant’ uw eigen alternatieven in. Of het nu consumenten zijn, andere organisaties of doelgroepen en belanghebbenden. Het verhaal blijft gelijk. De toekomst voor organisaties is het doorlopende gesprek met hun klanten. Een gesprek waarin het initiatief vaak uitgaat van de organisatie, maar nooit los staat van de belevingswereld van de klant op dat moment. De relatie staat in die toekomst centraal. De verkoop, de betrokkenheid, de passie, komt voort uit die relatie. En nu is het aan u, en aan uw organisatie om die relatie vorm te geven. Relationists heeft niet voor niets die naam gekregen. Wij worden gedreven door onze passie voor relaties. We laten u graag zien wat relaties voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van marketing, communicatie en sales.

Startups en de business van morgen
Startups draaien de wereld vaak om. Ze hebben een nieuwe, frisse, visie op wensen van vandaag met de technologie van morgen. Hierin schuilen kansen voor de startups zelf, maar ook voor bestaande organisaties. Arne is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij tientallen startups door half Europa. Vaak als adviseur, soms als partner, soms als (mede-) founder. Met elkaar maken we de toekomst. Bij startups is dat elke dag opnieuw het geval. Maar ook voor bestaande ondernemingen kan innovatief denken kansen blootleggen. Het is vaak goed om eens naar bestaande bedrijven en businessmodellen te kijken vanuit de ogen van een startup. Zo komen er hele nieuwe producten, diensten en mogelijkheden vrij, die anders wellicht door uw concurrenten worden opgepikt.

Natuurlijk is Arne ook beschikbaar om eens met u van gedachten te wisselen. Bel (06 53 96 11 38) of mail gerust.