Nieuwe markten

Als ondernemer heb je verschillende producten waar je trots op bent. Natuurlijk heb je voor die producten ook al een doelgroep en verkoop je ze regelmatig aan je klanten. Maar vaak zijn er veel meer mogelijkheden om je product te verkopen dan je ziet. Wij hebben al verschillende keren met ondernemers gewerkt waarbij bleek dat hun producten goed aansloten bij een hele andere doelgroep dan waar zij traditioneel aan verkochten. Soms was er een kleine aanpassing nodig aan het product, maar meestal niet. In de meeste gevallen kwam het er voornamelijk op neer dat de ondernemer eens met andere ogen naar zijn product moest kijken.

Relationists helpt je om afstand te nemen van je product en samen eens te kijken naar de mogelijkheden om jouw product in andere markten neer te zetten. Soms kan ook het aanpassen van het business model, of de manier van op de markt zetten, zorgen voor belangstelling voor jouw product vanuit een hele andere hoek.

Wil jij ook eens met andere ogen naar jouw bedrijf of product kijken? Laat ons eens contact met jou opnemen, zodat we je kunnen laten zien waar jouw mogelijkheden zitten.