Social media trainingen

Social media is relevant voor elke ondernemer. Als je niet hebt nagedacht over social media, dan laat je vaak een prachtige kans liggen om je doelgroep te bereiken. Natuurlijk betekent dat niet dat iedereen op Facebook moet gaan adverteren. Maar wat betekent het dan wel voor jouw bedrijf? Relationists heeft een aantal trainingen opgezet waarbij we je uitleggen hoe je aan de slag kunt gaan met social media. We kijken naar de kansen die er liggen, maar ook naar welke kanalen voor jou wel relevant zijn en welke niet. Want mensen zijn sociaal, dus we zoeken altijd anderen op om mee te praten. Ook online. En daar kun je als ondernemer je voordeel mee doen.

Introductie social media; wat is er en wat kun je er mee

Social media is een verzamelbegrip. Tijdens deze training laten we zien dat social media meer is dan Facebook en Twitter. We laten zien waar mensen zich bewegen en hoe je ze kunt bereiken. Ook gaan we in op de kansen die er liggen als je via de juiste kanalen gaat communiceren. En natuurlijk praten we ook over hoe je bij die kanalen komt en hoe je ze in kunt zetten.

Aan de slag met social media?

Deze introductie geeft je inzicht in de mogelijkheden die er zijn om social media in te zetten voor je bedrijf. Aan het einde van de training heb je een aantal praktische ideeën meegekregen die je direct voor jouw bedrijf in kunt zetten.

Hoe bereik ik klanten via Facebook

Iedereen zit op Facebook om zijn vrienden te ontmoeten en om bezig te zijn met hobby’s en leuke dingen. ook jouw klanten. Maar hoe spreek je ze aan? Hoe breng je je product of dienst onder de aandacht? Samen kijken we naar de mogelijkheden om op Facebook ook zakelijk succesvol bezig te zijn.

Ook klanten bereiken via Facebook?

Samen kijken we naar de mogelijkheden die er zijn voor jouw bedrijf of product. Er zijn namelijk altijd mogelijkheden om in contact te komen met jouw doelgroep op Facebook .

Wat kan ik met LinkedIn voor mijn bedrijf

LinkedIn is het zakelijke netwerk van het internet. Jouw kaartenbak met contacten voor projecten, maar ook voor acquisitie of recruitment. Hoe zet jij LinkedIn effectief in om uw organisatie op de kaart te zetten? Wij laten je zien hoe je met LinkedIn aan de slag gaat.

Ook aan de gang met LinkedIn voor jouw bedrijf?

We kijken naar het maken van een goed LinkedIn profiel voor jezelf en voor je bedrijf. We kijken naar het effect van verschillende LinkedIn tools. En we bekijken de mogelijkheden voor acquisitie en recruitment. Zo loop je altijd naar buiten vol ideeën waar je direct mee aan de slag kunt.

Hoe bereik ik klanten via Twitter

Snel, kort en krachtig. Dat is Twitter. Met zijn impact is Twitter een van de belangrijkste netwerken van dit moment. Maar kunt u uw boodschap kwijt in 140 tekens? En levert u dat omzet op? Tijdens deze training kijken we naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van Twitter. Want Twitter biedt uw bedrijf heel veel kansen, die u gemakkelijk kunt benutten.

Direct klanten bereiken via Twitter?

Tijdens de training kijken we naar het optimale format voor een Twitter bericht. We kijken naar doelgroepen en manieren van communiceren. Natuurlijk oefenen we Twitter berichten en ga je naar buiten met een stapel praktische tips die je direct in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Wat kan ik met Google Plus voor mijn bedrijf

Google Plus is een netwerk waar niet veel over gesproken wordt, maar wat een veel grotere impact op jouw bedrijf kan hebben dan je denkt. Als je een goede Google Plus pagina opzet voor jouw bedrijf, dan ben je niet alleen beter vindbaar op een groot sociaal netwerk. Jouw pagina op Google Plus heeft ook direct invloed op zoekresultaten op Google en geeft gebruikers direct toegang tot jouw belangrijkste contactgegevens. Daarmee is Google Plus een netwerk dat vol zit met mogelijkheden om jouw klanten direct bij jouw naar binnen te loodsen.

Direct je impact vergroten via Google Plus?

Tijdens deze praktische training gaan we dieper in op de manier waarop Google Plus werkt en de voor- en nadelen daarvan. Zo kun je Google Plus direct inzetten als een netwerk waarmee je niet alleen relaties bouwt, maar ook direct je sales kunt beïnvloeden via de Google zoekresultaten.