Nieuwe producten

Met je producten heb je een prachtige klantenkring opgebouwd. Toch wil je graag verder, want je staat niet graag stil. Dus ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je bedrijf uit te breiden. Vaak zijn er mogelijkheden om je bedrijf uit te bouwen zonder dat je met nieuwe dingen helemaal opnieuw moet beginnen. Wij kunnen je helpen om producten en diensten te vinden die aansluiten bij je huidige klantenkring en die naadloos aansluiten op de dingen die ze al bij jou afnemen.

Vanuit onze ervaring met vele andere ondernemers, hebben wij gezien welke aanvullingen wel werken en welke niet. Daarom kunnen wij ook vrij snel suggesties doen voor nieuwe producten die weinig extra investering van je vragen, maar die wel nieuwe omzet opleveren. Soms kan een andere manier van aanbieden of het bundelen van producten of diensten ook helpen om meer omzet te creëren bij bestaande klanten.

Zoek jij ook naar mogelijkheden om extra omzet te genereren vanuit jouw eigen klantenkring en jouw product? Laat ons eens contact met jou opnemen, zodat we je kunnen laten zien waar jouw mogelijkheden zitten.

  •   Telefoon
      E-mail