Training

ZB Startersdag051Bij Relationists geloven we in de kracht van praktische trainingen. Geen lange verhalen met boekenwijsheid, maar praktische trainingen die je direct kunt toepassen zodra je naar buiten loopt. Vanuit Relationists hebben wij al veel trainingen gegeven aan verschillende soorten organisaties en voor verschillende doelen. Unaniem zijn deze trainingen goed ontvangen en worden vaak inspirerend genoemd door de cursisten.

Op onze site staan een aantal standaard trainingen van Relationists. Maar vaak verzorgen wij voor onze klanten trainingen die volledig zijn toegesneden op de eigen organisatie en de eigen producten. Omdat wij vaker maatwerk trainingen aanbieden, kunnen wij deze trainingen snel neerzetten, waardoor uw wachttijd en kosten zo laag mogelijk blijven. Op deze manier kunt u uw eigen doelen en uw eigen klanten laten verwerken in een training die direct impact heeft op de manier waarop uw bedrijf werkt.

Wilt u meer weten over onze maatwerk trainingen? Laat ons dan eens contact met u opnemen om u te vertellen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

  •   Telefoon
      E-mail