Content creatie als trekker

Als je mensen weet te boeien, dan zullen ze meer tijd aan je besteden. Je product wordt dan ook meer gebruikt of meer verkocht. Startup Buy-me-a-Pie realiseerde zich dit ook en nam Relationists in de arm om kwalitatief goede content te kunnen bieden aan haar gebruikers en potentiële klanten. Door de content die Relationists verzorgde, steeg het regelmatige bezoek aan de website, wat de sales ook zeker ten goede kwam.

Voor Buy-me-a-Pie schreef Relationists een aantal artikelen en deed ook suggesties voor andere content producties. Wanneer goede teksten worden gecombineerd met aansprekende foto’s en pakkende video’s, dan zal de klant tot twee keer zo veel tijd besteden op een site. Dit was ook duidelijk te merken bij Buy-me-a-Pie. De app van Buy-me-a-Pie is wereldwijd honderdduizenden keren gekocht. Het is een uitgebreide boodschappenlijst met een aantal speciale mogelijkheden. Relationists heeft zich uiteraard eerst in de internationale doelgroep verdiept. Op basis van deze informatie zijn er verschillende artikelen geschreven over tips en trucs voor boodschappen doen, koken en het goed omgaan met ingrediënten.

Op dezelfde manier kan Relationists ook content verzorgen voor uw site. Wij verdiepen ons in uw doelgroep en de onderwerpen die uw doelgroep belangrijk vindt. Daaruit komt een duidelijke planning voor onderwerpen en momenten waarop deze onderwerpen geplaatst moeten worden. Daarnaast kan er heel snel ingespeeld worden op de actualiteit, wanneer uw bedrijf hier baat bij heeft. Zo bent u verzekerd van een geboeid publiek op uw site of uw Twitter, Facebook of ander social media account.

Meer weten? Vraag het ons:

[form neemcontactop]